ティア100以降のシーズンパス報酬について/Better Season Pass Rewards

やる気あるんですかね。
設定しようとすれば、いくらでも創意工夫できると思うのですが。
怠慢以外の何者でもないです。

14 Likes

この3倍はゼニー欲しいです。
またはジンオウガの逆鱗やジョーの唾液が50毎にでもあれば良かったかなと。

8 Likes

ほんとほんと、それぐらい欲しいですし、あってもいいですよね。
オドガロンやツィツィヤックの素材ばかりでつまらないです。

5 Likes

せめて不足する亜種系のレア2・3素材であれば報われるし、課金が絡むゼニーでもないので妥協点になり得ると思うのですが、実装していただけると嬉しいですね。

6 Likes

上位者になればなるほどほぼ狩る意味なくなる星8未満のモンスターとかをビギナーへのお助けで参加する意味の一つがティアであるはずなので、そこらへんも何も考えてないんやなと残念な気分です。

6 Likes

100を超えた先に良アイテムや高額ゼニーを設置してしまうとそこが基準になってしまい、ライトユーザーがプレミアム課金するメリットが無くなります。
現状の100までの報酬が基本であり、それ以降はオマケだと考えてください。
廃ガチ勢の為の課金システムでは無いです。

7 Likes

100ぐらいですと、そこまで廃人でガチ勢でもないと思いますよ。

4 Likes

100以降はやり込み要素と見れるのでスペシャルな報酬でも良いと思いますけどね。先にも書いた通りゼニーである必要も無いですし、報酬次第ではライトプレイヤーももっとプレイしようとなるでしょうし。

4 Likes

そこですよね。
言いたいのはなぜ額も一定なのかってことです。なんの配慮も工夫も感じられないのです。

6 Likes

ゼニー枯渇勢の私にとってはこの300ゼニーがすごくありがたい、、笑笑

でももっと貰えるに越したことはないです(笑)

素材なりアイテムなりゼニーなり、人によって求めてるものは違うと思うので難しいところだと思いますが、、

ただゼニーはなんぼあってもいいですからね。
他のソシャゲ等はゼニー等のゲーム内コインは貯まる一方で余程のことがないとまず無くならない。
ゼニー不足で困るのはこのゲームくらいじゃないですか?笑

5 Likes

有名ショットゲーやパズルゲーをやってましたがゲーム内通貨はカンストしてましたね。
ティア報酬ではないですが今回のデイリーゼニー倍化は良変更でした。

4 Likes

Hey,

I got past seasonpass 100 (~115 now) and thought about how you could make it at least a bit more motivational for future seasons.

What about awarding us with at least a bit more gold every… let’s say 5 levels Like 200 gold (and +300 for premium) just for the psychological effect that there is an improvement every now and then.

Would be even better with maybe 500+500 every 10 levels and so on.

Of course the best would be maybe a wyverngemstone every 50 levels or so, but I think the gold part would be the least to make the pass past 100 a bit more motivating and lucrative.

Have a good one.

6 Likes

なんか、素材をゼニーに変換できる機能が追加されるらしいので、余計にティア100以上の品揃えに一工夫欲しいところです。

3 Likes

せめて100単位で今なら竜玉とかマシなものを配って欲しいですよね~
ティア上げる意味が全くありませんね〜

5 Likes

ほんとそうですよね。
「ティアの上限は999だけど熱量の高いハンターは想定を超えてくる」とか言ってましたけど、ゼニー300っていう報酬乗っけるだけの運営には何の熱量も感じられませんね。
『モンハンナウ』ディレクターがコメント。「“竜玉のかけら”出にくい問題はなんとか解決したい」「ティアの上限は999だけど熱量の高いハンターさんはいつも開発の想定を越えるから……」

2 Likes

ブレミアムにも関わらず100超えてから少額のゼニーだけって、、、
せめて10ティアに竜玉1個ぐらいは欲しい😅

10 Likes

While this sounds like a good idea, don’t forget that there are people out there who can push the tiers very quickly. Adding more rewards than what we have now will only benefit those who play a lot even more. Rich get richer, poor remains poor (in terms of exchanging real time for virtual rewards). Is this what we really want?

1 Like

Ever heard of FOMO? If you increase rewards after “standard” 100 tiers, people will suffer from it, guaranteed. Right now, it’s set so that you get a roughly equivalent of 6 star monster every 35 standard non HaT hunts. 3 if you are a paying user. I think that’s fair nice little thing on top of season medal having rank number on it after the season ends. Especially since it happens automatically as you play every day. So no, it should not be changed

1 Like

Do you mean Fear of Missing Out?
That makes a certain amount of sense, but it’s a useless consideration for gaming addict.

I don’t even understand your point. And addictions are meant to be treated, cause it’s literally inability to live without a thing and shouldn’t be a punchline. “Giv mor Dosh coz i sed so” on the other hand?