提案/Suggestion
タイトルの通りスタイル強化を錬成のようにマイセットごとに設定できるようにしてほしい
現状/Current Status
現状ではマイセットを変更してもスタイル強化の設定はそのままな為都度変更するか妥協するしかない。例えばこのモンスターにはスタイル強化なしでプレイしたい、別のモンスターにはスタイル1でプレイしたいなど使い方はプレイヤーによって違うかと思いますが、細かく設定できるとありがたい。
タイトルの通りスタイル強化を錬成のようにマイセットごとに設定できるようにしてほしい
現状ではマイセットを変更してもスタイル強化の設定はそのままな為都度変更するか妥協するしかない。例えばこのモンスターにはスタイル強化なしでプレイしたい、別のモンスターにはスタイル1でプレイしたいなど使い方はプレイヤーによって違うかと思いますが、細かく設定できるとありがたい。
I would like the ability to have style selections be loadout-specific. For instance, I use the Jho Gunlance with both a bubbly build that uses no style abs with s Guard Reload build. I would like to be able to swap between the two sets without having to go into the weapon abs change the style each time.
Currently styles are Global for the weapon, and using multiple builds requires changing the style every time you swap to a build that uses a different one.
たしかに特定種に対して都度3種スタイルを選びなおしているからマイセット設定に各強化、スタイル選択も選択を紐付けもらえたらありがたい